HTML

egy árny nyomában

érzelem,árulás,menekülés,pénz,szerelem,tudás,múlt,jelen,jövő,utcakölkök,üzletek,narkó,ribancok,egyetem,politika,külföld,szerelmi háromszög,gyerekek,felnőttek,vér,pompa,barátság,hatalom,kétségbeesés,magány,terv...összegezve egy másik világ szülötte,aki itt ragadt a népbutitás és pusztítás korában...mese egy álomról,azaz máshogy is élhetnénk,hisz csodás ez a világ...én most megpróbálom Mindenkinek megmutatni,hogy milyen lehetne a sok piszok nélkül...

Friss topikok

  • iw: Magányban élsz, ráadásul tudatosan és mégis a cél az, hogy minden emberen segíts... az univerzum a... (2008.07.29. 10:26) 6.
  • iw: Megfejtenélek, ha tudnálak... de olvasnom kell még a kesze-kusza, metaforákkal teli mondataidat, a... (2008.07.28. 12:34) 5.
  • iw: Gondolatébresztő... igen ezek a mondatok azok... nem is tudom... úgy örülök, hogy most erre a blog... (2008.07.25. 12:25) 4

Linkblog

4

2008.07.24. 22:44 yordi

volt egy nyár az életemben...semmihez sem fogható,igazi vágy,megégette a lelkemet,s a hegek nem akarnak gyógyulni...nem akarnak.nem is baj.az emlékezés ködfátyolának sejtelmes valója mögött a jelen képzelgő rémei vágnak utat utat a valóság szűk peremén...a magány mindent tűrő pajzsa megóv a támadásoktól...hisszük,...de az igazi baj belülről rág,s ha nem csillapítod felfal...ennie kell...enie,s a képzelet,  a valóság,.    mindent felfal,ha ha nem uralkodsz rajta,mindent felfal.

 

ami a mai termést illeti nulla,azaz 0 euro.van ilyen.ami a nagyobb baj,az a sör és fű mennyisége amit elfogyasztani sikerült.keresni kellen a kapcsolatot,az embereket,az érzéseket...de megvan mind az emlékezet nyűgös és érzelgős képzelt világában.mind megvan...s bár csalogató,csábos végtelen árnyékként kísérő vágy a jövő,a relytéj,az út,mely ismert s nem ismert...mely az enyém.............nem is tudom,inkább most bontok egy sört...elszívok egy cigit...valami nyugtató zene kellene...andi jár eszemben,kellemes,..szerelemes....hmmm..nem is tudom......a köd,mögé elbújok....halk sóhaj,úgyis .....úgyis szabad vagyok.......

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyarnynyomaban.blog.hu/api/trackback/id/tr12584350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iw 2008.07.25. 12:25:39

Gondolatébresztő... igen ezek a mondatok azok... nem is tudom... úgy örülök, hogy most erre a blogra találtam. Párhuzamot tudok vonni az én gondolataimmal.. talán azért. Vagy azért, mert valahogy átérzem ezt az állapotot, ahogy ilyen dolgok jutnak az ember eszébe, jó hogy ezt így leírtad!
süti beállítások módosítása